Overheerlijke reuzewafels

Reuzewafels uit Beveren-Waas staat bekend voor de overheerlijke wafels van reuzenformaat! Ontdek hier de verschillende vaste staanplaatsen in Beveren-Waas en omgeving en kom langs om te genieten en te smullen van al het lekkers.

Vaste standplaatsen

Hier kunt u de vaste staanplaatsen en kalender van Reuzewafels in de regio vinden. Heeft u vragen? Neem dan zeker even contact op!

Klik hieronder op de staanplaats voor de routebeschrijving

Contact opnemen

Heeft u vragen omtrent de staanplaatsen op deze momenten? Neem dan zeker even contact op!

Veel meer dan wafels

Bij Reuzewafels kunt u niet alleen smullen van vers gebakken wafels, dit wafelkraam maakt ook oliebollen en appelbeignets! Wenst u Reuzewafels te huren voor een activiteit die u zelf gaat organiseren? Dat kan! Op eenvoudig verzoek bakt Reuzewafels zelfs pannenkoeken en frieten om het uw gasten nog beter naar wens te maken!

Alle producten worden dagvers en met de allerbeste ingrediƫnten gemaakt en dat proeft u! Van heinde en ver verleidt de heerlijke geur van vers gebakken lekkers u, en wanneer u de lekkernijen van Reuzewafels proeft weet u het zeker: dit is kwaliteit!

Zowel het wafelkraam van Reuzewafels is te huur, alsook voor het huren van een koelwagen kunt u hier terecht. Bent u op zoek naar een extra koelmogelijkheid?