Het beste wafelkraam van de streek

Reuzewafels is niet alleen het beste wafelkraam in Beveren-Waas en omstreken, wij voorzien u van allerlei hapjes en snacks op uw privé-event of bedrijfsfeest. 

Wafels, oliebollen en appelbeignets

Wafels, oliebollen en appelbeignets zijn allang niet meer iets dat enkel op kermissen of markten te krijgen is. Deze all time classics zijn keer op keer een succes op evenementen.

Iedereen is namelijk wel verzot op één van de lekkere, dagverse specialiteiten van wafelkraam Reuzewafels. Aarzel daarom niet langer en gun jezelf en alle smulpapen op u event een heerlijke verwennerij. Boek ons nu voor uw event!

Andere mogelijkheden

Frieten en snacks 

Wilt u meer dan zomaar een tussendoortje aanbieden om uw evenement? Dan zijn frieten met een snack erbij een uitstekende keuze. Deze goudgele geurige lekkernij valt immers in de smaak bij jong en oud. Zowat iedereen weet een lekker pak friet zeker te smaken! Aarzel niet langer en boek nu uw eigen frietkraam!

Pannenkoeken

Voor de zoetebekken kunnen we ook overheerlijke pannenkoeken bakken. Boek ons nu en smul samen met uw gasten van deze superlekkere klassieker! Bij pannenkoeken zijn diverse extra's mogelijk: suiker, siroop, ...

Churros

Liever eens iets anders dan pannenkoeken of wafels? Dan is churros een heerlijk alternatief. Ze doen qua smaak een beetje denken aan donuts, maar ze zijn knapperiger. Iedereen die van zoet houdt, is er meteen weg van! Boek ons nu en wij komen uw gasten in de watten leggen met churros. Om duimen en vingers bij af te likken!

Alle evenementen

U kunt Reuzewafels boeken voor uw eigen evenement, activiteit of feestelijke gebeurtenis:

  • huwelijksfeesten, zilveren en gouden bruiloften, pensioenvieringen, ...
  • verjaardagsfeesten, babyborrels, doopfeesten, communiefeesten,...
  • bedrijfsfeesten, evenementen, markten, opendeurdagen, ...

Wij staan met al onze specialiteiten klaar voor evenementen tot 350 personen, zowel particulieren als bedrijven. Wist u dat u bij ons ook makkelijk en goedkoop een koelwagen kunt huren voor bijvoorbeeld het koel houden van dranken.

Contacteer ons vandaag nog en maak van uw feest of evenement en leg uw gasten op een heerlijke manier in de watten.